De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden.
Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun zenders, het convectieve aandeel dat inherent is aan elke thermische tunnel corrigeren, wat ze tot zeer stabiele ovens maakt. De energie wordt op de juiste plaats geleverd met geschikte doseringen en wanneer deze nodig is. Men spreekt ook van een koude oven. Ze voorkomen onnodige verhitting van de producten in hun geheel en zijn daarom een ideale oplossing voor koude producten.
De infrarooddrogers kunnen zich presenteren in de vorm van een conventionele oven of als eenvoudige infraroodpanelen in een open proces.
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
BUISSON is een groothandel in streekkaas, verkoop van kaasproducten met een assortiment van uitzonderlijke kazen in Rungis.
BUISSON: de kaasleverancier voor professionals.
Ons kaasbedrijf BUISSON, gelegen in Rungis, biedt ook de levering van kaas voor export aan.
BUISSON is een kaasgroothandelaar in Rungis.
Gesneden kazen
Hele kazen
Korsische kazen
Kazen uit Frankrijk
Kazen uit Europa
Export van Franse kazen
Export van kazen
Premium kaas